Vil du følge bloggen i 2022?

Velkommen inn i mitt liv!

Det nærmer seg et nytt år, og tradisjonen tro foretar jeg da en nådeløs massakrering av tidligere innlegg her i bloggen. Liker å starte hvert år med blanke ark.

I 2022 blir det mye action her inne. Kommer i større grad til å kjøre ren dagboksstil. Følg meg gjennom tykt og tynt i en hverdag som ofte er litt utenom det vanlige. Jeg er hudløst ærlig om det aller meste.

Tilgang til innleggene krever et passord, som du kan få ved å bli en av mine patroner.
(Alternativt kan du få tilgang på disse måtene.)

img_1548

Ting som preger min hverdag for tiden, er blant annet HELSE OG TRENING. Som gamle blogglesere veit, fikk jeg korona med påfølgende blodpropp i år. Det er fortsatt ganske heftige ettervirkninger. Har såkalt long covid. Det vil kreve mye trening og helsemessig innsats å få ting tilbake til normalen, og i bloggen forteller jeg ærlig om framdrift, treningsopplegg osv. Dere vil få oppdateringer hele veien, noe som også kan gi meg ekstra inspirasjon til å faktisk gjennomføre treningen (siden trussel om snarlig død i seg selv ikke er nok inspirasjon for oss kontorstol-griser). 🙂

En annen ting som preger mitt liv, er NATURROMANTIKK OG VERN AV VILLMARK. Jeg synes vi skal ta vare på det lille vi har igjen av villmark. Er glad i skogen, og i denne bloggen får du mange tur-tips, spesielt fra Oslo-marka (som ikke kan kalles villmark, men som likevel har bedre lukter og vibber enn det du finner i sentrum). Vil også gjerne slå et slag for villmarkslitteraturen innimellom, og mener at Mikkjel Fønhus igjen bør komme på pensumlister i barne- og ungdomsskolen, siden vi trenger hans syn på naturen mer enn noen sinne.

Det blir ikke bare dagbok her inne, men også noen KIRKEHISTORISKE KORTFORTELLINGER OG NOVELLER
Er evig student av kirkehistorie, og gjengir gjerne fortellinger jeg oppdager i faglitteraturen i skjønnlitterær form. Noen ganger lengre kapitler i forbindelse med prosjektet VEIEN. Andre ganger korte, små “innblikk” i situasjoner og hendelser fra historien, som f.eks. like utenfor Nikea i år 325.


Illustrasjon: Andreas Nor

Den gamle predikanten i meg skal få komme til orde innimellom, så det blir litt ANDAKT OG FØLELSE. Siden jeg bruker mye tid på å forklare hva jeg ikke tror på, kan det være greit å formidle hva jeg faktisk tror på også.
Det blir korte, enkle andakter fra tid til annen, enkelte av dem i videoformat. Du kan jo sjekke ut disse fem fra tidligere.
Det blir også anmeldelser og ymist anna.

BLI MED PÅ REISEN, A! Du kan altså få tilgang på denne måten eller en av disse måtene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Why ask?