Bli PATRON – få tilgang til alt!

Det er ingen lett avgjørelse når jeg nå gjør deler av bloggen lukket igjen. Trenger rett og slett flere patroner for å få gjennomført alle disse drømmene og planene mine.

Den opprinnelige hensikten med bloggen, som nå har holdt det gående siden 2005, var å skaffe støtte til diverse prosjekter. Så ble den et prosjekt i seg selv, når den passerte en million årlige besøk (fordelt på rundt 100 000 unike brukere).

Noe av bloggen forblir åpen for alle som vil lese. Det vil bli dagbok, anmeldelser, tanker om ting jeg leser i pressen (ikke minst kristenpressen), ukentlige YouTube-sendinger +++.

Men en rekke kategorier og innlegg blir nå altså kun tilgjengelige for patroner med det magiske passordet.

*

Til deg som vil bli patron:

Det skal være en ganske enkel prosess, men si ifra om det er noe du ikke skjønner. Hvilken sum vil du vil bidra med hver måned, bestemmer du selv. Du får tilgang til hele bloggen uavhengig av støttebeløpets størrelse.

Som regel vil du få passord o.l. med det samme, men tillat i verste fall ett døgn før infoen kommer i innboksen din (i tilfelle jeg er langt inne i skogen og auto-svar ikke funker).

Når du åpner ett innlegg med passord, åpner du samtidig alle de andre, så du slipper å logge deg inn for hvert eneste innlegg.

Til deg som allerede er patron:

Først: Tusen takk! Hvis noen av dere har glemt/mistet det magiske passordet, så ta kontakt på SMS 99 12 36 34 eller david.aleskjar@gmail.com.

Og så en ting til … hver gang man bytter bankkort, noe de fleste gjør med jevne mellomrom, blir man “declined” på Patreon. Tjenesten skal sende ut et varsel om dette og be om oppdatert informasjon, men de e-postene har en lei tendens til å havne i folks SPAM.

I øyeblikket blir omtrent 1/3 (!) av mine patroner declined hver måned. Alle er patron så lenge man ønsker, og man kan selvsagt avslutte når som helst. Men siden mange “declined” ikke har sagt opp abonnementet, mistenker jeg at det dreier seg om nye bankkort, og at patronen ikke merker noe til det (siden det kanskje er snakk om noen tiere i måneden).

Så hvis du er patron og ønsker å forbli det, så sjekk gjerne statusen din på Patron-siden! Tusen takk! 🙂

One thought on “Bli PATRON – få tilgang til alt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Why ask?