Vent litt, a, Livet, jeg ligger rett bak deg!

Her er juletreet på verandaen min.

Det er ikke fra 2022, noe som ville vært innafor. Nei, det er fra 2021.

Ennå har jeg ikke fått somlet meg til å hive de gjenværende kvistene ned fra verandaen og bort til nærmeste skogholt.

Treet ligger der som et symbol på etterslepet jeg føler på i livet sånn generelt, akkurat nå.

Det er så mye som må gjøres i dag, at det er vanskelig å ta igjen alt det man ikke rakk å fullføre i går. Eller oftere motsatt: Dagens dont må ignoreres, fordi forrige måneds gjøremål og purringer må unnagjøres først.

Jeg hadde vært sånn cirka a jour på e-post, Messenger, SMS, regninger og ymist anna dersom kalenderen viste 13. februar 2021.

Og a jour på alle de prosjektene jeg brenner for, dersom vi hadde snakket 1997.

I øyeblikket føles store deler av hverdagen som et evig ryddeprosjekt. Både kreativt, mentalt, praktisk og økonomisk.
Inkasso-selskaper stakk av med hele månedsinntekten, gitt. Noe som igjen gjør at månedens utgifter ikke vil kunne betales, slik at de også går til inkasso. En evig karusell. Jeg er blitt som Vy: Alltid forsinket og alltid med nødløsnnger. I disse dager blir det mye “buss for tog” i livet, foråsirresånn. 🙂

(Nå skal det sies at januar og februar funka bedre enn vanlig, takket være noen veldig gode mennesker & sånn.)

Ikke noe annet å gjøre enn å spinne videre og drømme om den dagen man kan våkne med følelsen av å være i rute. Den dagen det blir litt enklere å tenke som Jesus oppfordret oss til, hvor “hver dag har nok med sitt”.

Så får man, omstendigheter til tross, forsøke å implementere følgende tanke så godt det lar seg gjøre: “Gårsdagen er forbi, morgendagen kjenner ingen, men I DAG hjelper Herren.” (Som forøvrig ikke er et bibelvers, slik mange tror. Nok av folk som har lett i timesvis etter det verset.)

Dessuten: Jeg har kaffe. Og som det står i Mormons bok eller hvor det var: “Klag aldri på mangel på lyspunkter i livet under en stjernehimmel, og svartmal aldri hverdagen så lenge du har svartmalt kaffe i skapet.”

Ett område er jeg i ferd med å komme a jour på, og det er fysisk! En rutinemessig helsesjekk denne uka, ett år etter hjertesvikten og el-konverteringen, viste at jeg så å si er helt frisk igjen. Selv om jeg må fortsette å tygge et lass tabletter i uoverskuelig framtid.
Nå livnar det i lundar også, noe som innebærer en rekke kjentmannsposter framover – med bedre kondis som resultat. Digg.

*

P.S.!

Den umiddelbare løsningen for meg i øyeblikket, består i å skaffe meg noen flere forskuddsbetalte oppdrag. Om noen har hastejobber innen språkvask, korrektur, oversettelse (engelsk, dansk, svensk) eller annet redaksjonelt arbeid, så ta kontakt! (david.aleskjar@gmail.com) Tilbyr svært gunstige priser ved forskuddsbetaling.

*

P.S. 2!

Kom gjerne i Kingdomkirken førstkommende søndag!

Og join gjerne live-sendingen på YouTube neste onsdag kl 21!

*

Driks til bloggen? Tusen takk! Bruk gjerne Vipps 99 12 36 34.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Why ask?