Velkommen!

Velkommen inn i mitt liv!

I denne bloggen kan du følge meg gjennom tykt og tynt i en hverdag som er litt utenom det vanlige.

Tilgang krever et passord, som du kan få ved å bli en av mine patroner.
(Trenger du mer informasjon om hvordan patron-opplegget funker, se HER!)

Alternativt kan du få tilgang på DENNE MÅTEN!

*

I tillegg til min dagbok, vil du få servert mine sterke meninger, mine mange spørsmål, løse tanker om tingene, reisereportasjer, anmeldelser, osv. Selv om jeg har enkelte kjernesaker jeg brenner for – gjerne knyttet til min kjetterske tro – vil du få servert ganske variert kost. Her inne risikerer du å lese en andakt om Den hellige ånd den ene dagen, og en analyse av en skrekkfilm dagen etter.

Veldig happy for alle som gjør det til et daglig ritual å trakte seg en kopp kaffe og stikke innom Davids liv!
Og vennligst ikke forlat åstedet uten å dele dine tanker i kommentarfeltene. Få ting gjør meg så glad som kommentarer til blogginnleggene. Det gjelder selv om kommentarene er sinte, og det er ikke bare noe jeg sier. Sur respons er mye bedre enn ingen respons!

img_1548

Blant kategoriene som vil prege bloggen framover, finner du følgende:

REISER I KIRKEHISTORIE.
Jeg har reist mye til kirkehistoriske steder de siste ti årene, og fortsetter med det. Du vil få mange reisetips basert på både gamle og nye turer.

selfie

SKRÅBLIKK.
Vi Jesus-troende er en gjeng raringer. Du skal ikke lese mange utgaver av kristenpressen før du innser det. Ikke rent sjelden gir kristenpressen inspirasjon til diverse “skråblikk”, som jeg i det minste forsøker å gjøre humoristiske framfor krasse.

ANDAKT OG FØLELSE.
Den gamle predikanten i meg skal få komme til orde innimellom. Siden jeg bruker mye tid på å forklare hva jeg ikke tror på, kan det være greit å formidle hva jeg faktisk tror på også.

asfaltevangeliet-2006-screenshot-3

LIVSKUNST.
Jeg har et hat/elsk-forhold til deler av selvhjelpssjangeren. Mange gode prinsipper blir druknet i overdrivelser og klisjeer. Men enkelte av dem kan virkelig ha noe for seg, om man fjerner alle lag av amerikanske blendasmil og overfladiskhet. Det er mitt ønske å formidle noen av disse enkle hverdagstipsene som jeg selv får mye ut av, uten å pakke dem inn i altfor mange svulstigheter.

finn

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Why ask?