Veien 2 (Ny e-bok!)

I 2018 kom den første boka i VEIEN-serien ut på Hermon Forlag (den kan bestilles HER).

Etter en totalslakt i Vårt Land, ikke direkte strålende salgstall og dårlig stemning etter at yours truly ikke overholdt en deadline, fikk serien en bråstopp allerede etter første bok.

Men jeg har ikke gitt den opp, for dette er en sånn type greie som jeg bare må få ut av “systemet” for ikke å klikke. Så jeg skriver ufortrødent videre, og håper på å nå fram til moderne tid i fortellingen før jeg dauer.

I min splitter nye e-bok-sjappe kan du i dag finne VEIEN 2 – “Teklas bønner” (Første del). Du kan fint lese den uten å ha lest første bok i serien, siden hele sulamitten åpner med et resymé av handlingen så langt.

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Why ask?