Våryr optimisme

Når jeg merker våren komme, blir jeg alltid fyllt av optimisme.

Jeg liker alle årstidene våre. Synes Skaperen har sørget for akkurat perfekte doser av hver av dem. Høsten er nok favoritten, om jeg må velge. Men det er våren som fyller meg med mest håp, nye tanker, nye vyer og visjoner.

Sånn har det vært så lenge jeg kan huske.

Etter den første hele dagen hvor det er mulig å sitte i baris i solveggen på verandaen, tror Åleskjær som regel at hele livet er i ferd med å endre seg til det bedre.

Sånn også nå. Denne gangen føles det riktignok som noe mer enn tradisjonsrik vår-optimisme. Denne gangen er det noe mer. Jeg trenger en grunnleggende livsforandring; har sosa rundt i de samme gjørmete hjulsporene i altfor mange år. Tenker å ta noen grep for å komme meg løs.

Og som trofast bloggleser kan du få innblikk i hele prosessen framover. Jeg kommer til å bli svært konkret. Og bånn ærlig.

Foreløpig har jeg mest mentale knagger, og ikke fullt så mange praktiske, å henge ting på. Jeg tror likevel sistnevnte følger førstnevnte. Det begynner med en bestemmelse om å komme seg løs, et ønske om radikal endring og en villighet til å ta de nødvendige grepene.
Så klarer man nok alltids å finne redskapene som trengs, bare man leter godt nok. Oh yeah.

Takk for at du følger bloggen. Det er godt å vite at du er der. På en snål måte er det digg at noen leser denne hverdagen over skulderen min. Takk for alle råd og all hjelp som har kommet underveis så langt.
I tiden framover blir det nok mange korte inspirasjons-innlegg. I tilfelle det er flere som trenger å komme seg løs og ut av vante spor, kan jeg jo like godt prøve å dra med meg flere opp av grøfta i samme slengen.
Eventuelt presentere flere for den Kraften jeg tror kan sette oss alle fri.

Livet til yours truly kan nok funke godt som en inspirasjon for andre. Det er nemlig helt riktig, dersom du tenker følgende tanke etter å ha lest om meg og mitt: Er det mulig for han håpløse IDIOTEN der, er det i hvert fall ikke umulig for MEG!

*

Dette innlegget var åpent for alle. Men de fleste andre innlegg krever et passord, som du kan få ved å bli en såkalt patron. Enten på denne måten eller på denne måten.
Da støtter du en skribent med enormt mye på hjertet. Takk for det! <3

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Why ask?