Ut på turer med kidden!

Det har blitt mye stillesitting de siste ukene, fordi inspirasjonen har vært stor på skrivefronten.
Desto viktigere med noen lufteturer innimellom, siden kondis er ferskvare og ting begynner å gå ut på dato her.

Forrige uke fikk jeg en fin tur i Nordmarka. Nærmere bestemt Fyllingskollen/Middagskollen, hvor jeg tok kjentmannspost 30. Det ble en dag i stekende sol, men med snø i høyden her og der. Måtte le meg skakk da jeg på et sted plutselig plumpa ned til livet i snø – i shorts og baris! Da snakker vi kontraster værmessig.

Nå er det ikke mange poster igjen i den siste Kjentmannsboka til Skiforeningen. Rydder litt i bloggen, og skal etterhvert samle gamle og omstendelige innlegg om disse postene i noen forkortede fellesinnlegg – i håp om at det kan inspirere flere til å ta dem. Postene i den nye boka ligger ute ett år til.

Veit at jeg kommer til å få abstinenser så fort siste post er klippet. Og ny bok kommer ikke før etter sommeren. Derfor har jeg nå bestilt en av de gamle kjentmannsbøkene, den fra 2012. Selve postene er jo selvsagt fjernet, men stedene er jo der fortsatt.

En annen som trenger å komme seg mer ut, er datteren min, i disse hjemmeskole- og skjermtider (AAARGH! JA, jeg vet, hvis noen flere av oss bruker begrepet “i disse tider” mer i disse tider, kommer vi alle til å implodere eller noe). Victoria kommer til meg om få strakser, det er “min uke”, og jeg gleder meg til å se henne igjen.

Hun har i lengre tid mast om å få kanarifugl, noe jeg ikke har vært særlig hyppen på å ha i hus. Men i et anfall av et eller annet, lovte jeg henne følgende: Dersom du blir med pappa på 16 av postene i den gamle boka som kommer i postkassa hvert øyeblikk, så skal du få kanarifugl.

Så nå kommer det nok til å bli motsatt tendens noen uker framover: Hun kommer til å mase på meg om å dra på skogsturer!
Jeg har sagt hun kan velge ut hvilke 16 av de 50 postene hun vil ta. Er veldig spent på hva denne gamleboka har på menyen. Og gleder meg skikkelig til noen fine turer med Victoria!

Med dette vil jeg nok komme godt i gang med å oppfylle punkt nr 7 på min bucket list for 2020, nemlig å gi kidden smaken på naturopplevelser.
Vi har hatt en god del slike tidligere, men det siste året har det blir dårligere. Det skal nå endres.

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Why ask?