Uke 8

Da er jeg alene i kåken igjen, og det er siste uke med innspurt på oversettelsen av Simon Ådahls biografi “Den oväntade resan”.

Som forrige uke er Vikings-episoder min personlige gulrot mellom øktene. To timer jobbing, en episode, to timer jobbing, en episode … døgnet rundt, med unntak av litt søvn nå og da.


Men jeg liker boka godt! Deilig å jobbe med et manus man faktisk liker! I Sverige er boka utgitt på Sjöbergs Forlag, og så vidt jeg forstår har mine svenske oppdragsgivere i øyeblikket ingen kontrakt med noe norsk forlag. Men tror det blir et kakestykke for dem å få en slik. Her bør norske kristenforlag umiddelbart stille seg i kø for å delta i slåsskamp.

Synes også Simons skive “Larm” byr på mye kult, som f.eks. denne (se bort ifra den kleine YouTube-klipp-greia noen har lagd her, bare hør låta):

At oversettelsen vil kreve det meste av uka, preger også bloggen. Blir ganske stille. Ikke veldig mange dypdykk fra min side her inne.
Det vil si, det blir det forsåvidt, for jeg tenker å legge ut noen repriser om såkalt “preterisme”, som engasjerte svært mange i forrige omgang (første innlegg kan du se HER).

Og for dere som måtte ha lyst til å lese enda mer, er jeg uhyre takknemlig for konstruktive tilbakemeldinger på siste halvdel av mitt manus “Jesus er ikke kristen” (tidligere “Jesus VS kristendom”). Og husk: Jeg er ikke hårsår.

Faktisk skinna min kjære Dawn meg igjen forrige helg, så nå har jeg uansett ikke noe hår å være sår i.

*

Dette innlegget er åpent for alle. Men de fleste andre innlegg krever et passord, som du kan få ved å bli en såkalt patron. Enten på denne måten eller på denne måten.
Da støtter du en skribent med enormt mye på hjertet. Takk for det! <3

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Why ask?