Uke 38

Denne uka blir en fin blanding av iherdig jobbing og iherdig vandring!

På hjemmekontoret jobbes det med Patmos-boka. Det leses om Daniels bok og andre “lette” emner. 🙂 Blant tingene på lista er også å finne sponsorer, slik at en Patmos-tur kan bli mulig neste uke. I øyeblikket er omlag halvparten av budsjettet på plass.

Stor takk til Geir og Torleif, som nylig bidro til reisekassa!

*

Siden jeg styrer tiden selv, og siden september så langt har vist seg fra sin aller vakreste side, blir det en del turer for tiden. Når sola steker og høstfargene lokker, er det veldig greit å jobbe på ettermiddagen/kvelden istedenfor på dagtid.

Når det gjelder menneskenes evige hang til dårlig samvittighet, har jeg hatt litt sånn catch-22-tankegang. Fått dårlig samvittighet når jeg prioriterer skogen framfor kontorpulten, og dårlig samvittighet når jeg prioriterer kontorpulten framfor skogen.
Vel, nå hiver jeg den dårlige samvittigheten på båten. For sannheten er at begge deler må prioriteres. Turene er jeg nødt til å ta for å komme i form etter to år med sykdom. Legens ordre! Samtidig må også bokprosjektene snart i mål. Investorer og leseres ordre!

Så nå gjør jeg begge deler med verdens beste samvittighet fra nå av. Amen. 🙂

*

Førstkommende søndag skal jeg holde en preken i Kingdomkirken i Vestby. Emnet blir “Religion eller relasjon”.

Forberedelsene til den talen kan jeg forsåvidt foreta både i skogen og på hjemmekontoret. Må bare huske penn og papir i tursekken.

Senere i kveld legger jeg ut et innlegg fra nok en tur. Det var nydelig i skogen i dag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Why ask?