Tusen takk til alle patroner!

I dag vil jeg takke dere som er patroner. Dere betyr enormt mye for meg. Så mye av det jeg driver med, hadde vært helt umulig uten dere. Så: TUSEN, TUSEN TAKK!

Jeg håper dere alle har fått med dere koden som gir fri tilgang til mine e-bøker. Informasjon ligger på patron-siden om dere logger inn. Om dere ikke finner den, ta kontakt på david.aleskjar@gmail.com.

Og skulle flere ønske å bli patroner, er dere veldig velkomne til det! Det går kort og godt ut på å donere et fast månedlig beløp via denne siden (man kan også velge å donere årlig). Pengene brukes til research, reiser og andre utgifter knyttet til mine ulike prosjekter – og innimellom til kaffe i skapet og salt på egget.

Ønsker dere en god sensommer!

2 thoughts on “Tusen takk til alle patroner!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Why ask?