Ting går rett vei med muskelen i brystet

I dag tidlig, etter en mer eller mindre søvnløs natt, ble det en tur til Moss sykehus, for en av de jevnlige kontrollene på hjertepoliklinikken etter den påviste hjertesvikten og sjokkbehandlingen i februar.

Alt var gode nyheter, blodprøvene viser ikke engang tegn til all heavyshitten for kort tid siden. En kommende ultralyd eller ekko eller hva det heter, i hvert fall en undersøkelse, forespeilet en gang i mai, vil vise nøyaktig hvor mye bedre hjertet har blitt.

Har nå 100 % grønt lys på skogsturer igjen, uten noe forbehold. Bare å vandre i vei. Må bare ikke gå så fort at det kommer blodsmak i kjeften, men ellers er det bare å gå så mye som puls og form tillater.

Fordi kroppen takler medisiner bra, ble det i dag enda en opptrapping på doser som skal avlaste hjertet i nåværende fase. Frokost og kveldsmat vil inntil videre fortsatt bestå av de lekre rettene Ramipril, Eliquis, Eplerenon og Metroprolol, og nå enda større porsjoner av den siste. Nam nam. Fancy skal det være!

Siden dattera mi har til gode å ta loopene på Tusenfryd, og jeg tenker at den barrieren vil brytes i sommer, og fordi jeg helst vil være den hun kjører loopene med aller første gang (PAPPA, vøtt!), spurte jeg angående dette for sikkerhets skyld. For det står jo på plakater ved disse berg- og dalbanene at gravide og folk med hjertesvikt skal holde seg unna.
Men hvitfrakkene var enige i at dette var en plakat skrevet for å helgardere seg mot rettsaker, og at jeg i min nåværende form fint kan gjøre hva jeg vil på tivoli – dog på eget ansvar. 🙂

*

Og her og nå tar jeg en pause fra alt mas i hverdagen, og nyter den siste skiva til Motorpsycho i ettermiddagssola. Den gode mann Rolf har spandert billett på meg til nevnte band førstkommende torsdag. Gleder meg som en drittunge til julaften.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Why ask?