Tilgi meg på forhånd, kjære!

Da er eliteserien endelig godt i gang, bedre sent enn aldri. Her i bloggen forsøker jeg å skrive minst mulig om fotball, for jeg veit at det blant dere patroner finnes opptil flere supportere av mine hatlag. Når dere da likevel er patroner, er jeg høflig nok til å droppe akkurat det temaet her inne (“kjøøøpt og betaaaalt, kjøøøøpt og Beth Hart”) – selv om det selvsagt skinner visse ting igjennom innimellom, ved de store anledninger, siden bloggen tross alt heter Davids liv.

(Resten av innlegget er kun tilgjengelig for patroner med det magiske passordet. Du kan bli patron på den klassiske måten eller ved den alternative Vipps-måten)

Protected Area

This content is password-protected. Please verify with a password to unlock the content.

Facebook Comments

  1. Fotballsesongen er her, søk ly og løp for livet fra dem du står nær. Helvetes porter åpnes for dem, som sitter og tror at supportere er deres venn. Løp, løp og søk ly, for i sesongen er det bare en mørk sky. Den snille harmoniske mann, blir forvandlet til det ødelagte land. Ord blir slengt ut og splittelse oppstår, her er det ikke kjærlighet men demonene som rår. Løp for livet og se deg ikke tilbake, løp i skogen eller opp på taket. Overlever du dette står du i alt, ellers vil du bare bli kvalt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Why ask?