Posted on

På denne fotballens nasjonaldag, og nå som eliteserien endelig er i gang igjen, er det på sin plass med en reprise fra i fjor. For samme budskap gjelder i år:

(Resten av innlegget er kun tilgjengelig for patroner med det magiske passordet. Du kan bli patron på den klassiske måten eller ved den alternative Vipps-måten)

Protected Area

This content is password-protected. Please verify with a password to unlock the content.

Facebook Comments

One Reply to “Tilgi meg, kjære”

  1. Vi drar en reprise ja? Vel nå er jo ikke forholdet fullt så ferskt lenger.. så denne gangen er jeg forberedt, kjæreste. Jeg har snekret alle møblene fast i gulvet. Jeg har pakket alle harde gjenstander inn i plast og bomull. Ryddet lysestaker og annet verdifull crap inn i skap og skuffer. Jeg har fylt huset med mye plastballer og my little ponnies( hørt det er mentalt roende). Jeg har fikset grønne og rosa piller som står klar til å puttes i ølet ditt( merkelig beroligende effekt de der). Jeg har stått i polkø på polkø hele vinter for å fylle opp lager til meg selv, så kanskje jeg kan drikke meg til glemselen når det stormer som verst. Og sist men ikke minst, det ER en GRUNN for at jeg begynte på videreutdanning innen psykisk helse etter at vi to ble par..❤️Så kjære? Om jeg tilgir deg? Tja, vi får se da når sesongen er over og du fikser den Patmos turen for oss; all inklusive… og jeg ikke skal betale for en dritt
    Eller kanskje jeg bare skal ta den klassiske: kjære, vi må ta en prat…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Why ask?