Posted on

Ved å bli en såkalt “patron”, får du det magiske passordet som gir umiddelbar tilgang til alle innlegg. Da kan du følge min hverdag i tykt og tynt, samtidig som du støtter en skribent med mye på hjertet og hjelper ham å fullføre prosjektene sine.

Som patron kan du i øyeblikket blant annet lese/se/høre følgende:

Manuset JESUS ER IKKE KRISTEN – en bok om det jeg opplever som forskjellene på Jesus og den kjipe religionen som er lagd i hans navn.

Manuset OKKULT KIRKE? – en forholdsvis radikal bok som tar for seg at mye av det kristenheten driver med har sitt opphav i helt andre ting enn kristen lære.

Manuset GERONIMO – første del av den tredelte oppvekststromanen “Apasjer”.

Fortsettelsen på serien VEIEN, en roman om Paulus og de første kristne.

Første del av I GÅR, I DAG, TIL EVIG TID, en romanserie om hva som skjer når mange “kirkefremmede” får en opplevelse av Jesus og går sammen for å bygge fellesskap som er helt annerledes enn de menighetene vi kjenner i dag – samt hva som vil skje når trauste kristne samtidig får en oppvåkning som gir dem helt andre ting å diskutere enn bruken av glutenfrie oblater.

Hele boka SNØ I HELVETE, inkludert et lengre forord og etterord hvor jeg forklarer hvorfor jeg stanset boka i sin tid, samt hva som skjedde i kjølvannet av den.

Filmen ASFALTEVANGELIET.

Råklippen til en dokumentar om min “PILGRIMSFERD” TIL HELVETE i 2011 (hvor du i et kleint øyeblikk får se undertegnede grine, hehe).

Noen YouTube-tanker om tolkningsnøkler til lesningen av Bibelen (de første to bolkene er åpne for alle).

*

Dette er bare noe av det du får tilgang til, i tillegg til en rekke artikler, reisereportasjer, tanker om tingene +++.

Om kort tid kommer også en oppdatert versjon av manuset “HVA SOM SKILLER EVANGELIET FRA ANDRE RELIGIONER – KRISTENDOMMEN INKLUDERT”, som er hardcore nådeforkynnelse. Samt at du får følge sluttfasen på mitt arbeid med biografien om fattern og “SYV BYER OG EN ØY”, sistnevnte en blanding av reisebok og et blikk på ulike endetidsteorier.

Du kan bli patron på den klassiske måten eller på disse alternative måtene.

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Why ask?