Thousandjoy

I går ble det den årlige, obligatoriske turen til Tusenfryd!

Victoria og jeg dro sammen med Dawn og kidsa, og Dawn hadde skaffet piratpris gjennom jobben (jeg betalte 666, så nå kommer nok Jesus snart tilbake).

Barn (og voksne) koste seg Thundercoaster, Ragnarok, Tors hammer, Tømmerstupet, Sommerfuglene, Ballongferden, Bestefars bil, Kanofarten, Loopen, Marihøna, Store radiobiler, Stubbesnurr, Husken Sverre, Western-expressen, Finkarusellen og whatnot.

Traff dessuten på en patron! (Halla, Maria!) Disse goda folka er overalt!

Som jeg har nevnt i bloggen flere år på rad, blir jeg imponert over de til tider svært unge folka som har sommerjobben sin på Tusenfryd. I år kreves det ekstra mye av dem på grunn av corona, men det takler de meget bra.
Hvor er det arbeidsgiveren finner disse folka? Jeg mener, høflige 16-åringer som bare smiler i stressa situasjoner uten at det virker påklistret? Wow. Enten driver Tusenfryd lobotomering, eller så blir kidsa bedre enn sitt rykte for hvert år som går.

Antibac før og etter hver eneste attraksjon. Og gamlefar nedsausa av allergimedisin, blodtrykksmedisin og etterhvert Voltarol for ryggen.
Ved innlogging på nettsteder blir jeg så ofte spurt om jeg er en robot, at jeg har begynt å lure litt på meg selv. Kan det faktisk hende at jeg er en robot?

Mot slutten av gårsdagen gikk jeg i hvert fall som en.

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Why ask?