The last day of summer?

Ny dag, ny uke og ny nåde.

Kaffen er traktet. Victoria er tilbake i huset etter to ukers ferie med mora. Sola skal smile helt til i ettermiddag. Da kommer regn og torden. Så det er bare å forsøke å legge så mye av dagsplanen som mulig utendørs fram til det. Nyte det som kanskje blir den siste sommerdagen. Setter uansett “The last day of summer” av The Cure på anlegget i dag.

Morgennyhetene kan fortelle at Salman Rushdies “Sataniske vers” klatrer raskt på bestselgerlistene verden over. Selv om jeg personlig aldri ble særlig klok på romanen da jeg leste den i sin tid, gleder jeg meg over denne nyheten. La vold og terror alltid virke fullstendig mot sin hensikt! Det er den beste måten å besvare sånt på.

På dagsplanen står arbeidet med biografien om fattern. I går besøkte Victoria, Dawn og jeg mutter og fatter på campingplassen hvor de har slått rot i sommer. Med oss hadde vi 98 år gamle Nono. Den dama der er kul, ass. Det ble en svært hyggelig dag med grillings i sola i Østfold.
Har dessverre dårlig med bilder. Glemmer å knipse sånt litt for ofte. Jeg som liksom er blogger & greier. Tsk, tsk.

Senere i dag kommer en anmeldelse av den mest lærerike boka jeg har lest på flere år. Følg med, følg med!

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Why ask?