The Gift of Writing


Foto: jamiebuckinghamministries.com

Da jeg utga min aller første bok i 1996, fikk jeg en gave av forlagssjefen på Hermon Forlag.

Det var en kassettperm (ja, vi snakker som sagt om 1996) kalt “The Gift of Writing”.

Jamie Buckingham, som hadde dødd noen år i forveien, men som fortsatt hadde en stor stjerne som den karismatiske kristenhetens hotteste forfatter (ved siden av Frank Peretti), hadde holdt et helgeseminar for et forholdsvis lite knippe mennesker (deriblant Benny Hinn, sammen med andre kristenledere som gjerne ville få budskapene sine ut i bokform, i tillegg til faktiske skribenter og forfattere innen “kristen-segmentet”).

Dette helgeseminarer ble tatt opp og senere altså publisert som en kassettperm like etter Jamies død.

Som fersk skribent betydde dette lille seminaret ganske mye for meg. Etterhvert lånte jeg kassettpermen bort til en bekjent, som senere mistet den. Det lot seg ikke gjøre å bestille på nytt, for permen var utsolgt og nytt opplag ikke planlagt (Ebay var på den tiden en helt ny greie, og utvalget ikke helt det samme som i dag, så det fantes ikke der heller).

Her om dagen fikk jeg plutselig nostalgiske tanker om denne permen, og begynte impulsivt å google etter den. For det hadde jo vært gøy å høre dette på nytt, 26 år senere.

Oppdaget til min store glede at hele sulamitten er lagt ut helt gratis på nett!

For skribenter eller wannabe-skribenter som eventuelt vil høre det sammen med meg, så finner dere godsakene (et uttrykk jeg bruker med forbehold, siden jeg ikke har hørt alt på nytt ennå) HER!

Kurset har seks ulike leksjoner:

1. The Art of Storytelling
2. The Gift of Writing
3. Structuring Your Book
4. Write the Way You Talk
5. Fiction Writing Techniques
6. Preparing Your Material for Publication

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Why ask?