SUNDAY, people!

Da er nok en uke til ende, og i morgen skal lillejenta på ferie med mora si.

Victoria og jeg har hatt en rolig uke her hjemme. I går fikk vi låne en bil noen timer og dro på shopping i Ski, siden hun ville omsette spenna hun hadde fått i bursdagsgave av sine besteforeldre.
Kjøpesentere er for meg helvete på jord. Nesten så jeg heller vil være hos tannlegen og bore enn å traske rundt på slike steder (og jeg har tannlegeskrekk!). Men lillejentas glede er seff viktigst. For henne er kjøpesentre himmel på jord, så jeg holdt mitt surmuleri for meg selv og nikket bekreftende på hennes spørsmål om vi ikke kunne gå i de samme butikkene tre ganger etter hverandre …

Bortsett fra shoppingen og noen småturer i nabolaget, har vi stort sett vært hjemmekjære og brukt leiligheten som hytte for anledningen. Jeg har også fått skrevet en god del.
Så får vi heller se om vi ikke finner på litt mer ferieaction neste gang hun er hos meg.

*

Like rolig uke ble det ikke for noen familier rett borti høgget her.

Jeg så røyksøylen fra verandaen min og løp til stedet. Ankom omtrent samtidig som en drøss utrykningskjøretøy, og huset var da overtent. Heldigvis var alle kommet seg ut, men så vidt jeg forstår ble hele tre familier med ett husløse. Brannvesenet ga fort opp ethvert håp om å få slukket, og siden det ikke var fare for liv, lot de huset få brenne ned til grunnen uten å bekjempe flammene altfor mye.Når det først skjer litt action på Ringvoll, skulle jeg ønske den var av en litt annen art enn denne … Ekkelt med brann!

*

Fortsetter å sende ut jobbsøknader i øst og vest i dag, før det i kveld blir fotballkamp på TV. Flagget er allerede heist på verandaen. Vi trenger en god seier nå.

Ellers savner jeg dama mi noe veldig. Hun er på ferie med familien i Bergen. Altså utenlandsferie (høhø). Skal bli utrolig godt å se henne igjen når hun kommer tilbake til Norge.

Jeg lar herved Monroes avslutte dette søndagsinnlegget … Opp og dans!

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Why ask?