Sunday night

Sunday night!

Rundt lunsjtider i dag dro påskekyllingen fra Dawn etter noen fine dager på Åsgreina. Litt forsinka, fordi jeg ikke fant bilnøkkelen min.

Den fant vi til sist i bilen til ekteparet Skjennum som vi hang med lørdagskvelden.

Er da tilbake på Ringvoll, fordi søndag er dagen hvor jeg får dattera mi. Men allerede i morgen skal vi begge koble oss på Dawn igjen, og bli et trespann, som forhåpentligvis får til en eller annen kul påskeferie av en eller annen sort.

Påsken er en av favoritthøytidene mine. Fin uke, ass. Og merkelig hvor ofte værgudene spiller på lag! La oss håpe de gjør det i år også. Er også glad for å ha dattera mi hele påskeuka, for det er en del år siden sist.

*

Forrige påske var ikke så fin. Da lå jeg rett ut med korona, og som gamle blogglesere veit, skulle jeg like etter påske havne på sykehus med blodpropp. Påskeuka var jeg ute av stand til å få i meg mat. Lå bare og ristet av feber og stirret i taket og orket ikke engang se på film.

Men etter noen døgn med feberfri kom min kjære Dawn og hentet meg hjem til seg selv. Endelig fikk vi feiret påske, en uke etter alle andre, med deilig påskelam og vin og mye godt.

Jeg gikk ned hele 10 kilo mens jeg lå syk hjemme i leiligheten min. Men jeg mistenkte (med rette) at jeg ikke kom til å forbli så slank særlig lenge. Dawn ga meg tidenes største påskeegg. Innhold: Cure t-skjorte (official merch), sokker, peanøtter (både med og uten skall), Firkløver, Bounty, Snickers, Lion, Fisherman’s friend, Amarone rødvin, to øl og et historieblad.


*

Eliteserien er endelig igang igjen. I dag var første hjemmekamp, som jeg så på verandaen, med flagget på plass. Naboene som byttet dekk på bilene sine rett nedenfor, fikk kjapt med seg at vi skåra to mål på de første fem minuttene i kampen. Jeg var ikke lydløs, foråsirresånn.

Søndag kveld på Ringvoll innebærer også en oppdatering på programmene som jeg elsker, men som Dawn synes er kjedelige: Lars Monsen på villspor, 71 Nord og Nytt på nytt.

Takk til Brit, Rigmor og Sigrid for henholdsvis driks til bloggen og støtte til prosjekter. Det utgjorde tilsammen hele ukesbudsjettet mitt, og driksen førte til at tanken ble akkurat full nok til at bilen kom seg til Ringvoll i dag. TAKK!!!

*

Hvis du får noe ut av denne bloggen – kunne du tenke deg å donere et fast månedlig beløp, om så bare en tier? Bli patron!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Why ask?