Spørsmål og svar # 2

Ofte får jeg spørsmål på e-post. Enkelte spørsmål går igjen, andre er mer unike. Uansett tenker jeg en del av dem med fordel kan tas i plenum i bloggen.
Ofte har JEG spørsmål. Da kan jeg jo stille dem i bloggen, siden jeg har så mange kloke patroner!
Fra tid til annen stiller eller besvarer jeg spørsmål i bloggen. Har du et spørsmål, send det til david.aleskjar@gmail.com (men vær obs på at det kan tid før svar kommer her). Si gjerne i fra om du ønsker å være anonym eller ikke.

SPØRSMÅL:

Hei David! Med tanke på at det gikk svært lang tid før Jesu ord ble nedskrevet – hvordan kan dere vite at han er gjengitt korrekt? Kan ikke de som skrev de fire evangeliene ha lagt til masse egne greier?

SVAR:

(Resten av innlegget er kun tilgjengelig for patroner med det magiske passordet. Du kan bli patron HER. Alternativt kan du få tilgang på bloggen på denne måten.)

Protected Area

This content is password-protected. Please verify with a password to unlock the content.

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Why ask?