Søndag

Min kjære Dawn (som forresten har utstilling på Kaffehjørnet på Eidsvoll i øyeblikket) har jobbet nattevakter denne helgen. Men jeg har vært så heldig at jeg har klart å lure henne hit til Ringvoll mellom øktene. På dagtid har hun sovnet til Veien her i stua mi, og etterpå har vi fått noen fine ettermiddager og tidlige kvelder sammen.

Her om dagen ga hun meg forresten en uventet gave, da hun mente jeg går i litt for mange utvaskede og hullete klær (jeg har faktisk ikke kjøpt et eneste klesplagg siden 2018, og det er faktisk helt sant). Dawn hadde vært inne på hjemmesidene til The Cure og kjøpt noe official merch til meg. Det kaller jeg LØØØØØV, ass!

Denne søndagen tilbrakte jeg i sola på verandaen mens Dawn sov. Jeg leste meg gjennom halve “Stylitten” av Runo Isaksen.


På ettermiddagen dro vi en tur til Son. Og jammen var det åpent her og der, noe jeg ikke trodde. Jammen fikk jeg min første ekte halvliter fra fat på år og dag.

Og sola sa vakkert farvel for denne gang og lovte oss mange fine dager framover de neste månedene.*

Dette innlegget var åpent for alle. Men de fleste andre innlegg krever et passord, som du kan få ved å bli en såkalt patron. Enten på denne måten eller på denne måten.
Da støtter du en skribent med enormt mye på hjertet. Takk for det! <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Why ask?