Sommerdager i april

TORSDAG var jeg i Oslo, som kunne by på en regelrett sommerdag i april. Den gode mann Rolf spanderte Motorpsycho-billett på meg. Rolf er en fyr jeg har kjent i mange år uten faktisk å ha møtt, så det var hyggelig å endelig treffes. Kult å se igjen andre bekjentskaper på diverse utesteder også. Hver gang jeg kommer til Oslo, merker jeg hvor mye jeg egentlig savner den byen.

Motorpsycho leverte en konsert som bekreftet deres status som et av Norges aller, aller beste band.

FREDAG så jeg endelig min kjære Dawn igjen. LØRDAG besøkte vi min (også kjære) bestemor Nono, som er hele 98 år, og som havnet på Skedsmotun Bo- og behandlingssenter for noen dager siden, på grunn en kraftig influensa. Hun var blitt langt bedre allerede, og det var godt å se henne igjen. Jeg er så glad for at hun lever fortsatt. Og det gjør hun på grunn av en sterk historie fra i fjor. Men den kan vi ta en annen gang.

Lørdagskvelden ble det rekeparty og gjensyn med x antall episoder av “Cheers”, i tillegg til at vi hang litt med Dawns naboer.

Nå er det blitt SØNDAG, og ferden går straks tilbake til Ringvoll. Etter disse deilige avbrekkene i rutinen venter nå en uke som jeg ærlig talt gruer meg til. Har sånn delvis klart å holde visse utfordringer på avstand fra sjela denne langhelgen, men veit at de nå står og brøler rundt hjørnet.

Men hvem veit, mirakler kan skje, og kanskje blir det en KJEMPEFIN uke mot all odds?

Uansett kommer Victoria i kveld (etter at hun først har tilbrakt denne søndagen på Tusenfryd). Blir godt å få lillefrøkna, som ikke lenger er så liten, i hus igjen.

P.S.! Beklager dårlig bildemateriale til dette dagboksinnlegget. Mobilen, og dermed også mobilkameraet, har fått ligge mye i fred de siste dagene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Why ask?