Skip to content

Snø i helvete (I)

Jeg tror ikke det er noe jeg har angret mer på i livet enn boka “Snø i helvete” som kom i 1997. Den er heldigvis for lengst ute av salg, og dersom noen av dere har hatt meg på besøk de siste tjue årene og opplevd at nevnte bok forsvant på mystisk vis fra bokhylla di omtrent samtidig, har jeg en liten synd å bekjenne …
Men siden jeg fortsatt får mange spørsmål om den, legger jeg den herved ut i sin helhet for dere patroner.

I hvert fall lar jeg den ligge ute en stund, til angsten tar meg igjen.

Kort oppsummert handlet boka om slutten av ungdomsårene mine, hvor jeg gikk fra å være en kristen til å få et rusproblem, med diverse psykiske problemer som resultat. Og om hvordan jeg så fant veien tilbake til en tro – en tro som føltes langt mer solid og ekte enn den jeg en gang hadde forlatt.
Har for anledningen lagd et ekstra forord og et etterord som forteller om tiden i kjølvannet av utgivelsen.

(Resten av innlegget må du være patron for å lese.)

Protected Area

This content is password-protected. Please verify with a password to unlock the content.

Published inHverdagTro

2 Comments

  1. Rayrayosv Rayrayosv

    Samme hvor mye du måtte angre, så var det å lese nettopp den boken et vendepunkt i livet mitt og det var utelukkende positivt. Jeg tror Gud bruker akkurat hva han vil til akkurat det han vil, selv ting vi angrer på og ting som ikke ble helt det vi ville eller trodde..

  2. Svein Jonasen Svein Jonasen

    Dette er den eneste, ekte, kristne boken jeg noen gang har lest.
    Synd at jeg lånte bort mitt eksemplar.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Why ask?