Skogstur og kamp

Det ble en veldig fin søndag. Det får’n si.

Først dro Victoria og jeg til skogs. Vi parkerte ved Burud, og gikk bakkene opp til Brunkollen, som serverte vafler og brus. En av de få markastuene jeg aldri har besøkt.

Victoria tok seg en halvtime på stedet, mens jeg styra videre til Haslumseter kapell, lanseringssted for den nye Kjentmannsboka til Skiforeningen, samt en post i selvsamme bok.

Flere av de nye postene ser veldig spennende ut, så nå begynner umiddelbart et nytt og bedre liv på trimfronten.

1 down, 49 to go!

*

Etter skogsturen gikk ferden til sentrum, hvor vi spiste pizza på Vaterland. Der var det også en platemesse, og Victoria dro derfra med en Madonna og Dolly Parton som skal på veggen hennes. Selv fant jeg utrolig nok Undercovers “Branded”-skive til tjue spenn.

Så var det duket for derby. For en kveld. Skal ikke gni alt inn, dette er ikke en sportsblogg og jeg har mange lesere/patroner fra Fienden. Jeg skal være snill. (“Kjøpt og Beth Hart, kjøpt og Beth Hart!”)

Bare sier det sånn: Dette var en højdare av en kveld.

Victoria maser allerede om at vi må dra på kamp neste gang hun er hos meg også. Enkelte søknader fra kidden er lettere å innvilge enn andre.

I det hele tatt en helg med mye action. Opera med verdens vakreste på fredag, quiz på grendehuset med Jan Banan Heisekran på lørdag (som vi vant) – og Vestmarka og Intility Arena på søndag.

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Why ask?