Siden sist

Det har vært innleggstørke i bloggen i det siste. Tørken er herved over.

Det har vært en spesielt kaotisk tid. Derfor har det blitt lite blogging. Skal holde klagesanger unna bloggen så mye jeg kan, men det har blitt noen flere sånne dager som gjerne kan gå i glemmeboka. Det er ikke lett å ha et normalt liv når man har fått streng beskjed om å ta det med ro og ikke stresse, samtidig som man er utenfor alle automatiske trygdesystemer på grunn av en litt spesiell livsstil de siste årene, og sosialtjenesten hos NAV befinner seg på en annen planet. Da blir det en sånn dag-for-dag-KRIG hele veien, uten noen trygghet i bunn. Slikt stjeler mye nattesøvn. Men jeg er i dialog med NAV og håper på noen gode løsninger for tiden framover.

Selv om Jesus sa at hver dag har nok med sin egen plage og at morgendagen skal bekymre seg for seg selv, hadde det vært sabla digg om det akkurat nå ble sånn at f.eks. HØSTEN kunne bekymret seg for seg selv. Litt pusterom, liksom.

Sånn. Det var sytinga. Nå over til det som gir grunn til TAKKNEMLIGHET, som fortsatt er mine store grunnholdning til livet og verden rundt meg. Det har nemlig vært noen veldig fine opplevelser midt oppi alt styr den siste tiden. Det er dumt å stå under stjernehimmelen og klage over mangel på lyspunkter i livet!
I tillegg til fine kvelder og helger med the love of my life og min kjære datter, har jeg (i hovedsak takket være dere patroner og raus bloggdriks fra Karl, Dag W, Tanja og Fredrik) hatt noen fine opplevelser som har kick-startet sommeren og gitt gode vibber!

SIden sist har jeg blant annet …

… vært på årsmøtet til ARV (Aktivt Rovdyrvern), som foregikk i strålende sol på et nydelig leirsted ved Engelsviken, etterfulgt av en lang festnatt ved bålpanna på samme sted.


Dro derfra med mye stiligere bakrute enn tidligere:

Ellers har jeg vært i bursdagen til Elin i Sofienbergparken på en nydelig sommerdag, etterfulgt av en Thåström-konsert som havner på topp 3 av de rundt tolv konsertene jeg har sett av fyren. Deilig at Spektrum endelig har blitt et sted med god lyd!

Både Dawn og jeg fikk konsertbilletter av mutter og fatter i julegave. Digg med foreldre som har skjønt at sokker ikke er innertier.

Ja, hvis det ikke er sånne hjemmestrikka øl-sokker som jeg fikk av Dawn, da:

Og apropos Dawn, sjekk den BABEN jeg hadde som date på konserten, a:

*

I går dro jeg til Sandefjord sammen med Marius, Victorias onkel på morssiden. Han har jeg ikke sett på noe sånt som hundre år, så det var veldig hyggelig. Ekstra hyggelig for oss at Vålerenga leverte og vant overlegent (det ble 1-3). Vi skrek oss hese, og selv den lille hoppingen hjertet mitt tillater for tiden, var nok til at jeg gikk som en gammel, støl mann ut av hotellrommet i dag tidlig. Litt trim for eldre er bra, så takk, Enga!

Forøvrig var Sandefjord en fin liten by! Kan ikke huske at jeg har vært der, selv om jeg sikkert har det. Mange parker, mange gjestfrie og gode folk. Er ikke ofte man som bortesupporter opplever en slik vennlighet fra “fienden”.

Selv om jeg ikke aner hvorfor, hadde de også noen gigantiske fleinsopp midt i byen:

*

Har også utgitt en e-bok siden sist. Det skal visst være ganske radikale saker, ifølge noen av de første leserne. Bestill HER!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Why ask?