Redd bøker fra den sikre undergang!

Det er vel bare å erkjenne: “Det mystiske ansiktet” ble ikke akkurat noen bestselger.

Det hjalp ikke at kristenblekka Dagen skrev en positiv anmeldelse, eller at fornøyde lesere la ut bilder fra både strender og dasser.

Forlaget var så vennlige å forære meg hele restopplaget, så i fjor var jeg en tur på Ottestad og fylte en lånt varebil med bøker.

Jeg har siden den gang forsøkt å pælme bøkene mine etter folk, men de har en tendens til å dukke. Siden det er begrenset med plass her i kåken, er jeg nå pokka nødt til å bli kvitt alle disse eskene.

Snart må jeg rett og slett bite i det sure eplet og pælme dem. Selv om jeg er en ekte bokbrenner, vil det føles sårt å hive alle disse.

Så jeg lever fortsatt i håpet om at en eller annen som leser dette representerer en forening, en menighet, en klubb, en sekt, en bande, en bibelskole, en lesesirkel – ett eller annet som kan takke ja til bunkevis av bøker helt gratis.

I så fall er dere hjertelig velkomne til å hente så mange x dere måtte ønske her på Ringvoll. Vi kan møtes på Kafe Glede rett over gata for meg (mye finere der enn hos meg).

Gir meg selv frist ut måneden. Alle bøker som ikke er hentet 1. november, får sin evige hvile på Solgård Avfallsplass i Moss.

Facebook Comments

5 thoughts on “Redd bøker fra den sikre undergang!

  1. Synes dette er leit, selv om jeg ikke har lest den. Å legge mye arbeid i å skrive, og så blir lesertallene såpass lave. Har du skrevet dette andre steder, som Finn? Håper jo de blir lest. Her inne er min erfaring at du skriver godt, men respons i form av kommentarer i feltet er det mange ganger lite av. Og det er leit, du er god til å skrive.

  2. Har heller ikke lest boka, men gode anmeldelser må jo være godt å ta med seg som oppmuntring til neste bokprosjekt. Når det gjelder kommentarer mener jeg å observere at kristenfolket ikke er spesielt gode på konstruktive eller oppmuntrende tilbakemeldinger, – i det store og hele. Emojis kryr det av, men folk er kanskje redd for å skrive noe av frykt for hva andre mener. Om det måtte finnes noen trøst i det

  3. Hei! Jeg har ikke hørt om boka før, men ser spennende ut, skulle gjerne lest den. Hadde jeg bodd nærmere skulle jeg med glede ha hentet bøker.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Why ask?