Posted on

Jeg har et lite restopplag-problem.

“Det mystiske ansiktet” solgte dessverre ikke særlig godt (til tross for god anmeldelse og enkelte blide lesere, hehe).

I vinter ga forlaget meg restopplaget til odel og eie, siden de ikke fikk pushet flere x på folk. Så nå sitter jeg her med et halvt tonn bøker som jeg ikke har plass til, men som jeg samtidig ikke har samvittighet til å pælme (i hvert fall ikke riktig ennå).

Kontaktet et stort kristenstevne i Østfold for å spørre om det var mulig å stå utenfor hallen med en diger plakat med “GRATIS BØKER!” og dele ut til folk. Fikk et vennlig svar om at det dessverre ikke lot seg gjøre fordi andre hadde bestilt enerett på bokpushing under stevnet, og at dette nok måtte gjelde selv om bøkene mine var gratis.

Så jeg sitter fortsatt og ruger på et lass med bøker. Hvis du har noe arrangement eller noe i nær framtid, og ønsker gratis bøker, er det bare å si ifra, altså! 🙂 (Mulig jeg legger en liten reklamelapp for bloggen inni hver bok, men ellers helt gratis.)

En helt annen sak, er at jeg nesten er i mål med oppfølgeren til denne boka (jeg gir meg aldri!). Den heter “Gralens disipler”. Et lite problem er at det er en stor fordel å ha lest “Det mystiske ansiktet” i forkant, for å få fullt utbytte av plottet.

What to do, what to do? Vel, i øyeblikket flørter jeg med tanken på å lage en kraftig forkortet versjon av “Det mystiske ansiktet” og gi den et nytt forsøk.

Kanskje utgi begge samlet, som en dobbelt-pocket? Altså både en forkortet versjon av forrige, samt oppfølgerboka, innenfor samme bokomslag?

Eventuelt skrive om oppfølgeren slik at den blir mer uavhengig av forgjengeren, utgi den neste år – og så heller satse på en relansering av forkortet “Det mystiske ansiktet” i forbindelse med at likkledet i Torino utstilles igjen i 2025? (Og kanskje til og med oversatt til italiensk?)

Hm. Me får sjå, me får sjå.

I forbindelse med “Gralens disipler” var kompis/nabo Jan og jeg for noen år siden på gralsjakt i det ville vest

… pluss at vi var i “kjetternes rike”, deriblant på Montsegur, hvor de såkalte katarene ble massakrert. Les om den turen HER og HER.

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Why ask?