Pinsen leverte!

Det har vært en fin pinsehelg med strålende vær. Langhelgen har for min del bestått av blant annet tur til Seljord sammen med Opphavet (for å feire konfirmasjonen til min nevø Trym), bålpanne med fine folk, filmen “Wild Indian” (som var skikkelig ræva), rekesmørbrød i et idyllisk og sommerlig Son, en Dehesa la Granja 2013, samt lesning av Adelheid Seyfarths “Så blomstret rogna” (fjerde og siste bok i hennes Svullrya-kvartett, en bok som forøvrig ga minner om turen Dawn og jeg hadde til Svullrya i fjor høst),

Ikke noen av disse begivenheter er foreviget, da mobilen min bestemte seg for å ta kvelden i forrige uke. Men min kjære har gitt meg beskjed om å ikke skaffe meg noen ny, da en bursdagsgave nå blir gitt på forskudd og allerede er på vei. Så da er jeg nok atter en del av det verdensomspennende, kollektive overvåkingssamfunnet om en ukes tid eller noe.

I kveld skal jeg se sjokkrocker Alice Cooper for første gang. Fyren har rukket å bli hele 74, tror jeg det var, så på tide å få fyren inn på lista før han begynner å komme med gåstol inn på scena.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Why ask?