Posted on

Er på jakt etter en fast stilling, helst mellom 25 og 40 % (ikke mer enn 40 %).

Ansett meg, og du får en dedikert fyr som legger sjela si i jobben!

Hva jeg kan bidra med?

Jeg kan SKRIVE.

Artikler, intervjuer, faste spalter, kronikker, nettsider … jeg skriver hva det skal være.

Har også god erfaring med oversettelser (fra engelsk, norsk, dansk). Jeg har oversatt bøker av Karen Kingsbury, Ted Dekker, Shane Claiborne, Simon Ådahl m.fl.

I tillegg har jeg gjort en god del GHOSTWRITING. Jeg skriver anonymt på andres vegne, ved å f.eks. omgjøre muntlige seminarer/taler til skriftlig form, enten til artikler i blader eller til hele bøker.

Jeg kan KORREKTURLESE. Jeg har erfaring med både første- og andrekorrektur, språkvask og andre redaksjonelle jobber.

Jeg kan HOLDE FOREDRAG/MØTER/KURS/SEMINARER. Har tidligere reist rundt på skoler for Maritastiftelsen, og kan representere en organisasjon, stiftelse, tidsskrift/avis, menighet o.l. utad, enten det er på stands eller plattformer.

Jeg treffes enklest på e-post david.aleskjar@gmail.com.

Facebook Comments

One Reply to “På jakt etter fast jobb”

  1. Hei. Prokla, Hermon, Verbum, Iko …?Det er vel billigere for dem å ha deg som frilanser. Men Kanskje få kontrakt på at du skal få en viss prosent i oppdrag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Why ask?