Posted on

Det har vært et spesielt år for oss alle. Jeg hadde nok ikke helt tatt innover meg langtidsperspektivet da jeg skrev om det positive med corona helt i begynnelsen. Tenkte det i verste fall var snakk om fjorten dager alene, noe alle burde takle. Men innser at ensomhet og andre utfordringer har vært i overkant tøft for mange. (Samtidig som jeg står for mye av innlegget fortsatt – både vi og kloden vår trenger at vi bremser litt, og forhåpentligvis har en del av oss oppdaget gleden ved større grad av nøysomhet gjennom alt dette. FOMO – fear of missing out – har fått seg noen skudd for baugen i mange tilfeller.)

Her kommer – som vanlig – min lille årskavalkade med oppsummering av de personlige høydepunktene fra året vi straks legger bak oss:

(Resten av innlegget er kun tilgjengelig for patroner med det magiske passordet. Du kan bli patron HER. Alternativt kan du få tilgang på bloggen på denne måten.)

Protected Area

This content is password-protected. Please verify with a password to unlock the content.

Facebook Comments

2 Replies to “Oppsummering av 2020”

  1. Takk for muligheten til å få være litt med på det som Gud gjør i livet ditt gode venn. Gleder meg til vi sees neste gang.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Why ask?