Om meg/bloggen


Foto: Roar Fosse-Eriksen

Først litt om meg selv:

Navnet er David, 49 år ung. Bor på Ringvoll i Hobøl (les: Bondegokk).

Pappa til verdens skjønneste 13-åring, som bor hos meg annenhver uke. Kjæreste med verdens vakreste dame, nemlig Åse Gry, som bor på Åsgreina. Gleder meg til den dagen vi kan flytte sammen.

Jeg har en hel del jeg skal rekke før jeg blir femti, deriblant en rekke bokprosjekter.

Ellers kan jeg nevne at jeg er BLODfan av bandet The Cure. Jeg er så fan at det nesten tipper over i det ekstreme. Selv om en nær venn skulle gifte seg samme dag, vil en Cure-konsert komme foran absolutt alt annet.
Så langt har dette bandet gitt meg fantastiske reiser til blant annet østkysten og vestkysten av USA, Frankrike, Isle of Wight og Tyskland.

Så litt om bloggen:

Jeg en sterk tro på Jesus Kristus, men en tilsvarende sterk avsky for mye av kristendommen, som har misbrukt hans navn til å fremme nettopp den typen religiøsitet som Jesus bekjempet.

Akkurat det preger en del blogginnlegg.

En annen ting som preger bloggen, er min store kjærlighet til skog og natur. Jeg tar blant annet såkalte kjentmannsposter, og hver tur blir referert her inne. Naturvern står høyt oppe på lista over ting jeg er opptatt av i dette livet.


Foto: Jan Luneborg

I tillegg vil du også få andre reisereportasjer, anmeldelser, mediekommentarer +++.

*

Ellers er noe av motivet med bloggen å teste ut tanker før de får en helt annen form – og kanskje til og med havner i en eller annen boktekst. Om jeg til tider virker bombastisk og formidler ting på en provoserende måte, skyldes det ofte et skjult ønske om å få kraftige motforestillinger. Flere tanker som deles her inne, i all offentlighet, er fortsatt uferdige kladder i mitt tankeliv.

Om du skråller deg bakover i rekken av blogginnlegg fra tid til annen, kan du oppleve at det varierer litt hva som ligger ute. Ofte skjer det nemlig vel mye oppi hue mitt, og jeg er derfor avhengig av et visst fokus for å unngå mental harddisk-kræsj. Bloggen preges dermed av mitt kontinuerlige behov for å systematisere, fokusere, forenkle. Hvilke gamle innlegg som ligger ute til enhver tid, påvirkes av hva som opptar meg i øyeblikket.

Og etter å ha blogget i fjorten år, kan jeg gjøre som den husherren Jesus brukte som eksempel i en lignelse, han som “henter fram nytt og gammelt av sitt forråd”.

Facebook Comments