Om bloggen


Foto: Roar Fosse-Eriksen

Velkommen til bloggen og livet mitt!

Navnet er David. 50 år ung. Oslogutt som har forvilla seg til Ringvoll i Hobøl (les: Bondegokk).

Pappa til verdens skjønneste 14-åring, som bor hos meg annenhver uke. Kjæreste med verdens vakreste dame, nemlig Åse Gry (aka Dawn), som bor på Åsgreina.

Opptatt av evangeliet, skogsturer, naturvern, skriving og The Cure. Veldig glad i å reise, gjerne til steder forbundet med Romerriket eller viktige kirkehistoriske hendelser.

Har en sterk tro på Jesus Kristus, men en tilsvarende sterk avsky for mye av kristendommen, som har misbrukt hans navn til å fremme nettopp den typen religiøsitet Jesus bekjempet. Akkurat det utgangspunktet preger ganske mange av mine skriverier.


Foto: Jan Luneborg

Noen innlegg i bloggen er åpne for alle, mens andre kun er for patroner. Som patron får du det magiske passordet som åpner alle innlegg, i tillegg til en kode som gir deg fri tilgang til alle e-bøker jeg lanserer. Du får også en plass på takkelista i alle trykte bøker, med mindre du gir beskjed om at du ikke ønsker det.

Ofte skjer det vel mye oppi hue mitt, og jeg er avhengig av et visst fokus for å unngå mental harddisk-kræsj. Bloggen preges dermed av mitt kontinuerlige behov for å systematisere, fokusere, forenkle. Hvilke innlegg som ligger ute til enhver tid, påvirkes innimellom av hva som opptar meg i øyeblikket.
Derfor har jeg valgt dette tavle-formatet. Svampen vil brukes relativt ofte, og det hjelper ikke skrive “LA STÅ!” på tavla. 🙂

Og etter å ha blogget i femten år, kan jeg gjøre som den husherren Jesus brukte som eksempel i en lignelse, han som “henter fram nytt og gammelt av sitt forråd”.

Ellers er kommentarer svært velkomne. Om det tar noen timer før de synes, så er det fordi kommentarer må godkjennes manuelt av yours truly. Jeg godkjenner selvsagt også kommentarer jeg er helt uenig i, bare ikke spam og reklame.