Om å ta sitt liv uten å ta sitt liv

Jeg er ikke helt sikker på hvorfor, men jeg får mange mailer fra ukjente som har det tøft. Kanskje fordi jeg tidligere, også før bloggen ble lukket, har vært så åpen her inne om tøffe tak i mitt eget liv. Og fordi det noen ganger kan være enklere å henvende seg til en vilt fremmed enn til en god venn.
Jeg skulle ønske jeg hadde mer tid til alle som kontakter meg, for jeg går med konstant dårlig samvittighet fordi det er så mange folk som jeg i min nåværende livssituasjon rett og slett ikke har kapasitet til å følge opp.

(Resten av innlegget må du være patron for å lese.)

Protected Area

This content is password-protected. Please verify with a password to unlock the content.

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Why ask?