Okkult kirke?

Tid for sigar!

Etter en lang og søvnløs natt, samt en trøtt formiddag, ble jeg endelig ferdig med manuset “OKKULT KIRKE? Om gnostisismen og sakramentalismen”.
Det blir den første av tre bøker som hører sammen, men som også kan leses uavhengig av hverandre. De to andre er “JESUS ER IKKE KRISTEN” (tidligere “Jesus VS. kristendom”) og “HVA SOM SKILLER EVANGELIET FRA ANDRE RELIGIONER – kristendommen inkludert”.

Jeg har sendt det til et kristenforlag. Så får vi se om de er interessert.

Boka vil nok være provoserende for en del. Jeg har skrevet rimelig rett fra levra, uten altfor mye hensyn til religiøse liktær.
Kan nok tenkes at redaktører vil ha innsigelser på tonen i enkelte avsnitt. Og forhåpentligvis noen ideer til hvor jeg kan korte litt inn. Manuset er på rundt 81 000 ord. Jeg vil gjerne ha det ned i 75 000.

Hvis noen av dere patroner vil lese det i nåværende form, så vær så god! Men please, PLEASE ikke spre PDF-fila videre.

Kom gjerne med innspill og meninger!

(Resten av innlegget er kun tilgjengelig for patroner med det magiske passordet. Du kan bli patron HER. Alternativt kan du få livsvarig tilgang på bloggen ved å vippse 500 kroner til 94 12 36 34 og oppgi e-post-adressen din. Du får passordet i løpet av få timer, med mindre jeg er langt inne i villmarka uten dekning.)

Protected Area

This content is password-protected. Please verify with a password to unlock the content.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Why ask?