Posted on

For å få tilgang til alle innlegg i denne bloggen, må man altså være en såkalt “patron” (noe man blir enten på denne måten eller på disse måtene).

Ved å bli patron, får man det magiske passordet som åpner alle innlegg.

Nå har bloggen hatt det samme passordet hele veien. Fra og med 25. mai vil et nytt passord gjelde.

Byttet skjer av to grunner:

1. Flere synes det nåværende passordet er vanskelig å huske/stave.
2. Det nåværende passordet har spredt seg til svært mange ikke-patroner. Antallet lesere på hvert innlegg er langt flere enn antallet patroner. Men nådetiden for gratispassasjerer er herved over … 🙂 (Jeg skylder på at det er litt urettferdig overfor de som faktisk støtter ved å betale for innhold, at såpass mange har tilgang uten å gjøre det. Pluss at jeg er mer frimodig og personlig når jeg veit at kun støttepartnere følger livet mitt, og ikke slike som leter etter noe å arrestere meg for.)

Alle patroner vil få en e-post med det nye passordet i løpet av den nærmeste tiden. Sjekk spam-boksen din innen neste mandag, i tilfelle e-posten havner der. Eller så kan du også bare kontakte meg på david.aleskjar@gmail.com dersom du av en eller annen grunn ikke har mottatt det nye passordet innen 25. mai.

Facebook Comments

2 Replies to “Nytt passord fra 25. mai!”

  1. At antallet med passord er flere enn patroner er ikke så rat, siden du også i alle fall ved minst én anledning har delt ut passordet også etter enkeltdonasjoner til bloggen. 😉 Vi har altså ikke alle ervervet passordet på urettmessig måte.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Why ask?