Nytt og bedre liv coming up!

De siste to åra har vært preget av sykdom. Først blodpropp og så hjertesvikt och stora paketet. Men alt har gått veldig bra, og til tross for at jeg må tygge tabletter en god stund til, og gå til regelmessige kontroller (en av dem neste uke), er helsa så å si tilbake til normalen. Det er grønt lys for skogsturer og andre fysiske utskeielser, jeg behøver ikke lenger være forsiktig.

Forhåpentligvis slipper jeg disse to utsiktene på lenge (om noen gang):

Og forhåpentligvis er det bare fotballkamper som framover kan fremkalle det som var min hvilepuls i nesten et helt år:

Etter to år med mye stillesitting og forsiktighet, er det virkelig på tide å få kroppen i bedre form igjen. Selv om det grønne lyset fra legene kom tidlig på forsommeren, må det ærlig innrømmes at det har blitt altfor lite natur og vandring i sommer likevel. Altfor mye kontor og skriving.

Men neste helg skjer det som skjer annethvert år, og som føles som en julaften hver gang. Søndag den 4. september kommer Skiforeningen med ny Kjentmannsbok!

Det betyr 50 nye turer i den utvidede Oslomarka. Kommer umiddelbart til å gå – bokstavelig talt – igang med å ta de mest fristende postene. Så innen snøen faller er nok yours truly i sånn cirka nittitre ganger bedre form enn nå, insha’Jahve.

Anbefaler herved dette kjentmannspost-opplegget. Møt opp ved Haslumseter kapell søndag 4. september og klipp din første av 50 poster!

Høsten er min favorittsesong ute i naturen. Gleder meg nå til en rekke repriser av det som var en viktig hobby før de to siste årenes drit skjedde …Faktisk var en kjentmannspost på Romeriksåsene den aller første “daten” jeg hadde med min vakre Dawn for snart tre år siden! Jeg hadde glemt fyrstikker da vi skulle fyre opp bål ved posten, men det ble oss allikevel.

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Why ask?