Innlegg 0

Godtfolk!

Store endringer på gang. Som en eller annen klok mann sa: “I keep reinventing myself.” Det gjelder ikke minst for meg og denne bloggen.

Denne bloggen spriker nemlig i for mange retninger, da den både er en personlig dagbok og … vel, noe annet.

Etter mye bønn og tenkning, har jeg kommet fram til (eller, om jeg skal dra det så langt som frekkasen i Apostlenes gjerninger: “Den hellige ånd – og vi – har besluttet …) at det er forsøket verdt å prøve følgende … drumrollwait for it …:

Fra nå av vil Davidsliv.com være en ren dagbok, kun forbeholdt patroner.
Alle som er patroner, vil i tillegg få takk kommende bøker, samt gratiseksemplarer av de samme, fordi de helt konkret støtter research og arbeid knyttet til mine ulike prosjekter.

Men alt annet, det være seg anmeldelser, artikler, reisetips, nyheter, intervjuer, meninger, gjestebloggere +++, vil nå bli å finne i en egen mini-avis.

Altså, for å gi det med teskje – to nettsteder fra og med 1. august:

1. Davids liv – dagbok for mine mest trofaste støttepartnere/patroner. (God bless you, ass.) (For eventuelle dyslektikere: Det sto IKKE God bless your ass!) En dagbok som nå vil bli enda ærligere, om mulig. Og med langt hyppigere oppdateringer. Målet er daglige sådanne. I wear my heart on my sleeve.

2. Et nettmagasin/avis med mye action. (Hvor noe av innholdet vil være for abonnenter, mens noe vil være åpent for alle.)

Jeg har inngått avtale med et selskap som leverer nettløsninger for x antall lokalaviser. Det vil gi sistnevnte side en svært profesjonell look (mens denne bloggen fortsetter med WordPress-løsning som tidligere).

Dette blir sommerens store “trosprosjekt” for min del. Trenger litt startkapital. Så jeg blir ikke lei meg om noen vil bruke det nye Vipps-nummeret 819255 for å gi drahjelp i så måte. Tusen takk!

Tematisk skal det nye nettstedet favne brett, og også ha andre skribenter enn bare yours truly. Men sånn overordnet sett skal det preges av fire store emner (med muligheter for mange underkategorier): TRO, KULTUR, REISE, NATURVERN.

Tvi, tvi – dette blir spennende! Håper dette kan gi meg en ramme som funker bedre for min budskapsformidling – for det brenner i hjertet for tiden. Noe så veldig også. Oh yeah.

*

Dette er innlegg 0.
Fra og med neste innlegg (altså innlegg du finner over dette) er denne bloggen en ren dagboksblogg – og 100 % lukket, kun for patroner.
Men samtidig som jeg sletter mange gamle innlegg de neste dagene, samt overfører enkelte til det nye nettstedet, legger jeg på nytt ut enkelte innlegg som har hatt mange lesere de siste par årene (og da som innlegg under dette) – åpent for alle. 🙂

Hvis du har noen spørsmål, er det bare å rekke opp hånda i kommentarfeltet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Why ask?