Ny uke!

Ny uke! Den innledes som vanlig med Jesus, kaffe og The Cure.

Lillejenta er hos moren sin denne uka, og før hun og jeg skal ha vinterferie sammen neste uke, er kalenderen ryddet for alt annet enn arbeidet med Veien 2, som er over deadline. Her skal det skrives!

Kommer i stor grad til å isolere meg fra omverdenen og holde meg unna sosiale nettverksfristelser og masete innbokser. Beklager at jeg blir vanskelig å få tak i.
Kommer nok også til å snu døgnet, siden jeg er dobbelt så effektiv om natta som om dagen. Men blir forsåvidt våken mye av dagen også, for når inspirasjonen er som nå, klarer jeg erfaringsmessig helt fint å jobbe 17-18 timer flere døgn i strekk. Når slike bølger kommer, er det bare å surfe på dem!

Å sette av hele uker på denne måten, er kun mulig på grunn av dere som har meldt dere som patroner. Hver gang jeg kan få så mye konsentrert skrivetid, fylles jeg av takknemlighet til slike gode mennesker.

Vel, uka blir ikke bare skriving, for på søndag skal jeg holde tale i Evangeliehuset Romerike. Å holde min første preken på 13 år ga i grunnen mersmak, så er jeg litt mindre nervøs denne gangen (enn så lenge).

*

Til sist, folkens, vil jeg gi dere ukas visdomsord, som er viktig å huske på:

“Det er en stor misforståelse å tro at Gud først og fremst interesserer seg for religion.”

(William Temple)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Facebook Comments
Liker du mine skriverier? Bli gjerne en patron!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Why ask?