Okkult kirke! (E-bok til salgs)

Boka kan bestilles HER, og du får den som PDF-fil for nedlasting i samme sekund som betalingen er foretatt.

*

Hva den handler om? Jo, nå skal du høre:

I denne boka ser vi på hvordan okkult overtro snek seg inn i menigheten, slik at vi fikk “sakramentale embetskirker” – noe som førte til den ekstreme forskjellen mellom den menigheten vi leser om i Det nye testamentet og det folk flest forbinder med kristendom i moderne tid.

Vi ser på hvordan enkle symbolhandlinger ble pervertert og omgjort til morbide, prestelige ritualer – alt basert på en magisk tankegang som lett kunne utnyttes av maktmennesker.

Vi tar en kikk på hvordan det gjennom hele kirkehistorien har gått to linjer, og at såkalte kjettere ofte har vært nærmere det opprinnelige evangeliet enn de som kjøpte seg kirkelige embeter og kuppet selve begrepet Kirke.

Vi ser også nærmere på gnostikerne, og ikke minst tar vi en tur innom “moderne “gnostikere” – overåndelige mennesker som ikke helt klarer å sette pris på det Gud har gitt oss i det naturlige.

Og mye annet!

Det er mitt håp at boka skal skape debatt og ettertanke hos deg som leser – enten du nå er lavkirkelig eller høykirkelig eller ingen av delene.

(OBS! Dere patroner bør logge inn på patron-siden, hvor dere finner en kode som kommer til nytte!)

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Why ask?