Nullstilling

Tilbake på Ringvoll etter en fin helg i Åsgreina/Gjerdrum, hvor madammen og jeg blant annet var i et 40-årslag på Nordvæst.
Korona-preget, seff, som alle festlige lag må være mens svartedauden herjer, men likevel svært hyggelig – og med nydelig tapas-buffet!

Og sjekk den dama jeg hadde ved siden av meg ved bordet, a! Wow!

Drømmedame, ass. Som må slite med mye rart som kjæresten min.

*

Som gamle blogglesere veit, og som noen av dere hater, liker jeg å “nullstille” bloggen ved inngangen til nye sesonger. Siden jeg nettopp skifta vinterdekk på en bil og snart skal gjøre det samme på en annen, i tillegg til at klokka plutselig endra seg i helgen, føler jeg det er innafor å si at det er sesongskifte.

Jeg er tilhenger av blanke ark og fargestifter til i hverdagen. Til tider skjer det vel mye oppi hue mitt, og jeg er derfor avhengig av et visst fokus for å unngå mental harddisk-kræsj.
Derfor preges også bloggen av mitt kontinuerlige behov for å systematisere, fokusere, forenkle …

Har gått tilbake til det gamle tavle-formatet igjen, for å symbolisere at det du nå leser fort kan utsettes for en svamp. Og det hjelper ikke skrive “LA STÅ!”. (Men enkelte av de gamle innleggene som nå har forsvunnet, lurer fortsatt i kulissene – og dukker nok opp igjen i tur og orden etterhvert som de angår et dagsaktuelt tema.)

*

Selv om jeg med ett fikk vinterånden over meg, og selv om det nylig kom et kraftig snøfall som skapte kaos og overskrifter og enspora Facebook-feed som vanlig, innser jeg jo at det fortsatt er typ HØST ute.
Og jeg elsker høsten. Det våte og tåkete fantasy-landskapet vi opplever om dagen, er perfekt turvær.

Derfor har jeg nylig hengt litt i miljøet til James Bond-skurken Rami Malek, kost meg med gråvær i diverse avdelinger av Marka, hatt en våt og fin helg på Romerriksåsene, sett Brennberget og sherpa-trappene på Stovner, samt dratt fra Ringvoll til Ringivollen sammen med min bror Øyvind.

I tillegg fikk jeg en kort og fin høstferie med verdens vakreste Dawn.

Alt dette har vært fine korttids-flukter fra en hverdag som i ærlighetens navn er noe trøblete for tiden!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Why ask?