Skip to content

My religion

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

This is my life, all that I know, it’s who I am
I’m never letting it go
This is my truth, this is my way
There’s no better drug, I need it every day

Hey, hey, hey, yeah, like a virus
Running through my veins
Hey, hey, hey, yeah, it’s never gonna change, baby
This is my religion

(TNT)

Kjører herved reprise på et nervepirrende opplegg jeg også kjørte ved en tidligere anledning: Dere som har tilgang til bloggen (enten som patroner eller på den andre måten), kan herved få stille meg spørsmål om HVA SOM HELST som angår min tro.

Så vil jeg svare i et blogginnlegg og servere min bånn ærlige trosbekjennelse på området, uansett hva spørsmålet er. Innimellom vil nok noen bli skuffet og andre sjokkert, slik som forrige gang.
At jeg “burde” mene noe, er ikke noe gyldig argument for meg, for det er viktig å komme til bunns i hva man faktisk tror på, sånn dypest sett.

En prosess som for min del kommer til å fortsette så lenge jeg er på planeten, selv om jeg føler jeg for lengst har landet selve KJERNEN (heldigvis).

Jepp. Spør om mitt synspunkt på hva som helst – dypt personlige ting eller upersonlige ting! Jeg lover å gi ærlige svar. Kommentarfeltet er deres!

Ikke at jeg innbiller meg at det er så veeeeeldig interessant for alle hva yours truly måtte mene om ting eller om tang. Men dette er som sagt et ledd i en personlig tankeprosess hvor jeg ønsker å utfordre meg selv litt ved å stille meg laglig til for hugg.

Prosessen vil nok også gjenspeiles i den endelige versjonen av manuset “Min tro”, som også snart er ferdig, i likhet med “Evangeliets tre fiender”.

Og jeg veit at det tross alt er noen der ute som svært gjerne ønsker å få meg til å passe inn i en av boksene “liberal” eller “konservativ”. Good luck med det! 🙂

P.S.! Tillat at det kan ta litt tid før det kommer svar på de aller vanskeligste spørsmålene, da! 🙂

Facebook Comments
Published inInformasjonTro

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Why ask?