Posted on

Hva jeg har drevet med denne uka?

Jo, nå skal du høre. Jeg har skrevet om og forkortet mitt manus “OKKULT KIRKE?”.

Den boka vil jeg gjerne ha ut så fort som mulig. Men det spørs om noe forlag ønsker (eller våger) å utgi denne, så blir vel mest sannsynlig egenutgivelse. Tror nok dette er det mest radikale jeg noen gang kommer til å skrive.

Ser for meg et noe skummelt omslag, en mørk tegning hvor en prest fungerer som marionett for en djevelsk skikkelse som styrer ham fra bakgrunnen …

For deg som vil lese manuset allerede nå, legger jeg det herved ut i bloggen i PDF-format. Kom gjerne med tilbakemeldinger, enten i kommentarfeltet eller på david.aleskjar@gmail.com! (Vennligst ikke spre fila videre til ikke-patroner.)

(Resten av innlegget er kun tilgjengelig for patroner med det magiske passordet. Du kan bli patron på den klassiske måten eller på disse alternative måtene.)

Protected Area

This content is password-protected. Please verify with a password to unlock the content.

Facebook Comments

2 Replies to “Manuset “OKKULT KIRKE?”, værsågod!”

    1. Rett etter du har logga deg inn, står det Okkult kirke som første setning under den åpne teksten. Trykk på den linken, som ikke er en emneknagg, så får du manuset opp. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Why ask?