“Kvelden derpå” på Ringvoll

Tilbake på Ringvoll etter en fin påske med madammen og lillejenta. Sistnevnte er nå levert til mora.
Her blir det nok en våkenatt fordi virkeligheten venter på brutalt vis i morgen. Påske gir litt fri fra alt mas, siden kreditorer også er på ferie. I morgen er de tilbake på jobb, og jeg føler det knyter seg i magen ved tanken.
Jeg trenger et forskuddsbetalt jobboppdrag ASAP, så skrik gjerne ut om du vet om noen som trenger noe oversatt, korrekturlest, språkvasket eller lignende. Eller noe helt annet, jeg plukker gjerne jordbær om så er (hm, er kanskje ikke helt sesong nå, forresten). Prøver å finne løsninger på ting (og dessuten på tang) knyttet til ymse utestående livsoppholdsutgifter. Selv om jeg ikke ser løsningene i øyeblikket, tror jeg de finnes. Og da helst andre steder enn på “sosialen” (jeg hater NAV). Jeg synger med Teigen: “Åååååååååpptimist!”

I morgen tidlig, enten det nå blir døgning på meg eller ikke, er jeg innkalt til nok en rutinesjekk på hjertepoliklinikken på Moss sykehus. Da satser vi på at alt fortsatt er som det skal, at ting går rett vei, slik det har gjort så langt. Bare jeg klarer å holde stress på avstand midt oppi alt stress, går nok dette veien (den rette og ikke den andre). Påska har som nevnt vært god i så måte!
Først i midten av mai får jeg vite hvor mange prosent hjertet mitt nå har kommet opp i, etter at det var helt nede på 10 % funksjon under innleggelsen i februar.
Har trua. Tror det kommer til å være 100 % lenge før tiden jeg ble forespeilet (som var ett år). Selv om evinnelige økonomiske utfordringer ikke akkurat hjelper på saken.

I kveld har jeg sett Enga få grisebank av noen nordlendinger (gratulerer til patron Marit!). Sånt gjør vondt i et rødt, hvitt og kongeblått hjerte, men vi er heldigvis tidlig i sesongen. Shit happens.

I tillegg har jeg lest halve Peter Pretorius’ biografi “Death-defying Faith”. Peter er vel på topp-10-lista over forbilder her i verden, så det er spennende å lese historien hans. Lesningen av denne boka er også knyttet til arbeidet med biografien om fattern, siden Peter definitivt har vært med på å farge livet hans. De to var gode venner inntil Peter døde i 2018.

I forbindelse med lesningen gjorde jeg herved et gammelt innlegg, en direkte avskrift av en av Peters taler, åpent og tilgjengelig for alle.

I tillegg har jeg lagt ut en aldri så liten mini-novelle i kveld, om øverstepresten som går inn i Det aller helligste etter Jesu oppstandelse, etter at forhenget der inne revna.

Nok lesestoff for en stund, med andre ord!

Men er sikkert tilbake og maser allerede i morgen likevel. Takk for at dere følger bloggen! 🙂

*

Hvis du får noe ut av denne bloggen – kunne du tenke deg å donere et fast månedlig beløp, om så bare en tier? Bli patron!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Why ask?