Kortromanen BLAKK

Hva skjer hvis en wannabeforfatter (mis)bruker Hamsuns pompøse og vakre litterære univers, trekker den store dikterens grunnleggende fortellinger ned i søla og lager en dårlig kiosklitteratur-remix av dem?

Svaret kan du få i serien “Nagels reise”, en roadroman bestående av en rekke selvstendige kortromaner hvor flere elementer fra Hamsuns forfatterskap flettes inn på en leken måte. Her følger vi den ikke alltid like gode frilanseren Nagel på eventyr rundt om i landet.

Den første kortromanen i serien heter “BLAKK” og er basert på Hamsuns “Sult”. Den kan du herved lese under.

OBS! Denne ble skrevet for mange år siden, på den tiden hvor jeg faktisk hadde tid til overs (et konsept jeg savner). Dette er noe helt annet enn alt det andre jeg skriver på, og har ikke noe religiøst innhold i det hele tatt.
Faktisk kan det hende innholdet blir litt too much for enkelte sarte kristne (her er det både sex og bannskap og andre uhumskheter).

Men synes mine ikke-troende patroner nå fortjener et lite pusterom etter de siste ukers dypdykk i sakramentalisme og gnostisisme og gudveithva. 🙂
(Dypdykk som forøvrig fortsetter; kapittel fem i “Okkult kirke” legges ut før jeg legger meg i dag!)

OK, værsågod, her er “BLAKK” – les med måte og nåde:

(Resten av innlegget er kun tilgjengelig for patroner med det magiske passordet. Du kan bli patron på den klassiske måten eller ved den alternative Vipps-måten)

Protected Area

This content is password-protected. Please verify with a password to unlock the content.

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Why ask?