Posted on


Foto: Birdie Fuglehaug

Det er kaos på ymse fanforum for The Cure i øyeblikket.

Det hele bunner i en nylig tweet som angivelig er fra bassist Simon Gallup, hvor han skriver: “With a slightly heavy heart I am no longer a member of the Cure! Good luck to them all…”

Videre ned i kommentarfeltet utdyper han: “just got fed up of betrayal.”

Like etterpå ble hele Twitter-kontoen til Gallup slettet.

Og band-medlem Roger O’Donnell kommer med en tweet som bare kødder med det hele: “A friend just told me they saw Lol in the Guitar Centre buying a bass???????”
(Lol er altså et tidligere medlem av The Cure.)

Fansen tigger nå om nyheter og offisielle uttalelser – er meldingen “fake news”, eller er det sant at Gallup har sluttet? Ryktene florerer nå i alle retninger, slik rykter gjerne gjør. Har Simon og Robert krangla, noe som ikke ville vært første gang, og så har Simon vært på sosiale medier i fylla etterpå? Eller er det en veloverveid avgjørelse? Vil dette påvirke lanseringen av den kommende plata? Er det sluttmiksen på den det har blitt kranglet om?
Folk spekulerer til den store gullmedalje på ymse forum. Men ingen veit noe annet enn at Simon har skrevet at han slutter, for så å slette meldingen. Musikkpressen slår det hele opp, men har til gode å få en kommentar fra de involverte eller apparatet rundt, noe som jo tyder på en uavklart sak.

Jeg venter i spenning. Håper inderlig på å se Simon og Robert på samme scene igjen neste år. Og hvis det ikke skulle skje, håper jeg i det minste på å se The Cure igjen neste år (selv om det vil være litt amputert uten Simon).

For jeg er altså mer enn gjennomsnittlig fan av dette bandet, noe armene mine også viser:

Bildet øverst er forresten fra Øyafestivalen i 2019 og viser nettopp Simon i aksjon på storskjermene. Bildet er tatt av samme fyr som har tatovert armene mine. I det øyeblikket, som var min Cure-konsert nr 30 i dette livet, var vi alle lykkelig uvitende om at det ventet en laaaaang konserttørke på grunn av et visst virus.

Men i går fikk jeg oppleve “Øya light”, og det var UTROLIG DEILIG med en konsertopplevelse igjen!

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Why ask?