Kjapt innpå en sen lørdagskveld

Kjapt innpå på en sen lørdagskveld.

Det har vært en uke uten nett, i påvente av en montør (som kommer tirsdag morgen). Nå er jeg hos min kjære Dawn og atter online for en stakket stund. Har forsåvidt vært online light hele uka, på grunn av 4G og mobil, men begrenset antall bytes gjør at blogging, filmer o.l. blir nedprioritert til fordel for basic epost og nødvendig googling.
Slike uker merker man hvor avhengig man har blitt av nett. Ikke minst når man har en fjortis i hus.

I ettermiddag har Dawn, Markus og undertegnede vært en tur ved Gjerdingen for å ta en kjentmannspost. Det er fint å se at ting begynner å komme tilbake til normalen etter at demningen måtte oppgraderes der inne. Sist jeg var der, så det hele ut som en byggeplass, nettopp fordi det hele var en byggeplass.


22 down, 28 to go!

Torsdag denne uka fikk jeg også besøk av Vibeke, som var innom for å hente åtte esker med “Det mystiske ansiktet”, tilsammen 136 bøker. De skal deles ut i menigheten 3:16 i Fredrikstad.

Gikk jo ut i Dagen, hvor jeg syntes selve vinklingen på overskrift og ingress virket altfor sutrete for de som ikke kunne lese hele stykket. Til tross for at det føltes litt kleint med en sånn overskrift, mildt sagt, bar da artikkelen frukter. Nå ser det ut som om jeg blir kvitt samtlige bøker. Kun seks esker igjen nå, tilsammen 102 bøker, og flere som har meldt interesse. First come (sånn rent fysisk på døra), first served.


Gangen min FØR Vibeke kom innom.

Nå nærmer det seg midnatt, og Dawn og jeg skal forsøke TV-serien “Romulus” på HBO, som ingen av oss har sett.

Peace out, godtfolk. Snakkes til uka, da blir det massiv blogging fra yours truly igjen, med minst to daglige innlegg.

*

Kjøpe e-bøker?

Bli patron og få fri tilgang til alle mine skriverier?

Driks til bloggen? Vipps 99 12 36 34. Tusen takk!

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Why ask?