Kaffen trakta og avisen henta

Mandag morgen. Ny uke. Jeg gyver løs på den med alt jeg har av guts. Kaffen er trakta og avisen henta.

Lørdag var Dawn og jeg invitert på en førjulsfest på Åsgreina, rettere sagt hos Kjetil, hvor vi var nitten pers som fikk servert nydelig mat og drikke. Digg. Mange fine folk. Selv deltok jeg i samtaler om alt fra helvete til kalvinisme (du vet, sånne helt vanlige emner folk pleier å snakke om på fest). Glenn Gulli var også til stede og dro noen låter for folket.

Bildetagning på festen ble det dårlig med, men Lars Kraggerud knipset bildet øverst. Og jeg knipsa dette bildet av min vakre date før vi dro:

Søndag var det en sliten mann som kom seg hjem til RIngvoll, men håndball-finalen fikk liv i kroppen igjen. Victoria kom også i hus, det er nå “min uke”.

*

Kjøpe e-bøker?

Bli patron og få fri tilgang til alle mine skriverier?

Driks til bloggen? Vipps 99 12 36 34. Tusen takk!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Why ask?