Jeg trenger sommerjobb!

Godtfolk, jeg er i akutt behov av en sommerjobb!

Aller helst noe i tråd med det jeg gjør best, nemlig skriverier. Trenger du en tekst? Språkvask på en tekst? En ghostwriter? Korrektur på en bok? Oversettelse av en bok? Få et muntlig seminar omgjort til en serie artikler?

I’m your man.

Men er også villig til å gjøre hva som helst annet, så lenge det kan utføres fra hjemmekontoret og ikke dreier seg om telefonsalg. (Jeg er uten bil og bor i Gokk, og har dessuten datteren min hos meg halve sommeren.)

Ta kontakt på david.aleskjar@gmail.com.

*

Ellers er jeg som alltid takknemlig for nye “arbeidsgivere” i form av patroner, som gjør det økonomisk mulig å jobbe med egne prosjekter. Jeg er full av inspirasjon for tiden!

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Why ask?