Skip to content

Inspirasjon så det holder!

Ahh, for noen smaksprøver på sommeren vi får for tiden! DIGG, ass!

Skikkelig dårlig med blogging i det siste, det er jeg klar over. Men grunnen er ganske fin: Jeg skriver, skriver, skriver og skriver. Og skriver.

Har skikkelig ånden og Ånden over meg (endelig er de samkjørte!). Den siste tiden har jeg isolert meg helt fra omverdenen, for å kunne få ord ned på papiret.
Eller ned i Word, da …

Nå krever jo situasjonen uansett at man isolerer seg, så det er litt enklere å være disiplinert skribent enn vanlig. Må innrømme at dette corona-greiene for meg – sånn egoistisk sett – er skikkelig deilige greier. Gir sårt tiltrengt rom for det kreative!
Har noen sigarer klare her, for nå er jeg sporenstreks ferdig med både det ene og det andre (som jeg har sagt i ti år eller noe).

Været gjør at jeg prøver å jobbe så mye som mulig utendørs. Skriver for harde livet på dataen mens det er mørkt, så jeg har utskrifter nok å behandle med rødpenn i sola. 🙂

Forrige helg var jeg hos min kjære Dawn i Åsgreina og nøt livet (bildet over), og jeg ser fram til å dra dit nå til helgen også. Er skikkelig forelska for tiden, og det er en utrolig deilig følelse.

Se hu her, a:

Men mellom Åsgreina-besøkene lar jeg altså bare skrive-inspirasjonen få maks utløp og sier lalalala til både telefoner og innbokser og regninger og morradi.
Dette innebærer jo også mye stillesitting. Har sittet stille bak dataskjermen i to uker nå, så i morgen tror jeg at jeg skal underkue inspirasjonen på dagtid og ta en lengre tur i Nordmarka. Føler kallet fra Fyllingskollen ved Østre Fyllingen (kjentmannspost 30) i øyeblikket.

Jepp. Det kallet skal adlydes. Så får jeg heller skrive videre i morgen kveld.

Håper dere har det fint, godtfolk. Takk for at dere er patroner! Det er dere som gjør slike intense skrive-perioder som dette mulig.
Er evig takknemlig. Dere aner ikke. Blir blaut i øya av tanken på at dere finnes.

Facebook Comments
Published inHverdag

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Why ask?