I’m back

Det har blitt en hel måned uten blogging. Personlig rekord. Sunt med noen pauser for oss gudsrikssynsere iblant.

Benytter nå anledningen til å rydde i bloggen igjen, selv om jeg veit at noen hater når jeg gjør det der. Deilig med følelsen av litt restart fra tid til annen. Mange innlegg burde egentlig komme med en holdbarhetsdato.

Sommeren går sin gang. Victoria og jeg har nettopp vært noen dager i Sverige. Hun har fått sin første Liseberg-tur i livet. Så uendelig mye mer smakfullt de klarer å gjøre ting der enn på Tusenfryd, både rent visuelt og vibb-messig. Ja, og mer smakfullt i bokstavelig forstand, om man sammenligner de gastronomiske tilbudene på de to nevnte steder.
Et fyldig referat fra hele sommeren kommer etter sommeren. Forhåpentligvis har den fortsatt noen gode opplevelser i seg, for den er heldigvis langt fra over (selv om det som gjenstår må foregå på skikkelig lavbudsjett).

Sommer er også tiden for å lese litt mer enn vanlig. I øyeblikket er det Tord Langmoens “Brannen” som pløyes. Anmeldelse følger etterhvert.

*

Trenger DU lesestoff i sommer, så sjekk gjerne ut e-bok-sjappa mi! Enten du blir provosert, engasjert eller glad av det du leser – gi gjerne en tilbakemelding! Word-of-mouth er forøvrig den eneste markedsføringen disse e-bøkene får utover denne bloggen, så spre gjerne ryktet om dem.

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Why ask?